13jul

Succeszo in de media

Zoals op de pagina vacatures te lezen is, is Succeszo altijd op zoek naar uitbreiding. De afgelopen weken hebben we hiervoor een prachtige advertentie geplaatst in het Reformatorisch Dagblad. Ook heeft onze collega Wout Bakker meegedaan aan de online Meet & Greet van Perfectkeur (onze grote broer) om de vacatures van Succeszo te promoten.

Tijdens de online Meet& Greet van Perfectkeur heeft onze collega Wout Bakker meer verteld over Succeszo. “We ontwikkelen software voor Perfectkeur en andere klanten. Met Mendix programmeren we niet maar modelleren we”. Met Mendix programmeren we sneller. Ondanks dat zoeken we mensen. “De toekomstige ambities van onze klanten blijven hoog”.

Wat voor mensen zoeken we? “Het moet iemand zijn die met plezier naar zijn werk gaat. Daarnaast is programmeerervaring in bijvoorbeeld Java, C# of PHP heel handig om Mendix te leren.”

Eén van de pré’s? Tafeltenniservaring ? Heb je dat niet? Wees gerust… wij leren je dat snel genoeg aan!

Tot slot: “Kom vooral een keer kijken naar waar we mee bezig zijn en hoe we te werk gaan met Mendix”.

Tweede online Meet & Greet

Nieuwsgierig naar onze vacatures? Kijk dan eens op onze eigen vacature pagina. Ook is er op 15 juli 2020 een tweede online Meet & Greet. Meld je hier aan om kennis te maken met ons bedrijf en onze mensen.