Oplossingen

Audit Manager

Inspecties zijn niet meer weg te denken in onze maatschappij. Zekerheid gaat voor alles en uitgevoerd werk moet regelmatig gecontroleerd worden. Om auditors en organisaties te ondersteunen bij hun interne en externe audits heeft Succeszo een auditmanager ontwikkeld.

Asbest Manager

Tijdens een asbestinventarisatie worden alle asbesthoudende materialen en toepassingen van een gebouw of object in kaart gebracht. Dit vereist nauwkeurigheid en een systematische manier van werken van de DIA (Deskundig Inventariseerder Asbest). In samenwerking met asbest inventariseerders is door Succeszo een applicatie ontwikkeld die de DIA ondersteund.

Veiligheidsapplicatie

Veilig werken vraagt constante aandacht. Bewustwording van onveilige situaties en het regelmatig opfrissen van de geldende veiligheidsnormen is daarbij essentieel. Met onze veiligheidsapplicatie brengt u op een laagdrempelige manier (on)veilige situaties onder de aandacht.

Valutare

Valutare biedt de eenvoudigste, slimste en snelste software om een bouwkundige staat te maken voor de taxateur. Hiermee vul je als taxateur eenvoudig het nieuwe taxatierapport in dat per 1 oktober 2021 verplicht is. Meer informatie hierover vind je op onze website: Valutare.nl