Livegang Asbestmanager

25mrt

Succes(zo)momentje! Afgelopen 13 maart presenteerde de product owner, de Asbestmanager aan de gebruikers. Na weken van overleggen, bouwen, testen en aanpassen was de applicatie gereed. En wij waren daarbij!

Onder het genot van gebak en een drankje werd de applicatie geïntroduceerd aan de eindgebruikers. De vragen werden direct beantwoord door de product owner of leden van ons team. We wensen de gebruikers veel werk-, en gebruiksplezier toe!

Hoe hebben we het aangepakt?

De opdracht is uitgevoerd voor Perfectkeur. Een organisatie die zich bezighoudt met het uitvoeren van asbestinventarisaties. De Asbestmanager is een nieuwe stap in het verder digitaliseren en stroomlijnen van de inventarisaties. Zo is er een koppeling met het LAVS (Landelijk Asbest Volg Systeem), waarmee projectgegevens worden gesynchroniseerd. Resultaten van het laboratorium worden automatisch toegevoegd aan de inventarisatie. Daarnaast worden vanuit het SMA-rt (Stoffen Manager Asbest Risico Techniek) de risicoklassen toegevoegd.

Hoe was het om hieraan te werken?

Bij Succeszo hebben Peter Verhoeven en Jeroen Tuk de applicatie ontwikkeld. De Asbestmanager is een veelomvattend softwarepakket. Asbestinventarisaties zijn aan veel regels gebonden. Deze moeten ook verwerkt worden in de applicatie.

Ik ben trots dat we een applicatie hebben opgeleverd die voldoet aan de wensen van de gebruikers.

Jeroen Tuk – Mendix consultant

Deze inhoudelijke kennis wordt ingebracht door de product owner. Hij voorziet het ontwikkelteam van de juiste informatie. Daardoor kunnen onze ontwikkelaars zich volledig focussen op het technisch ontwikkelen van de applicatie. Door de fijne samenwerking met de product owner is ook dit keer weer een applicatie opgeleverd die aan de eisen en wensen voldoet.

 Het is fijn dat er een product owner bij is die kennis heeft van inventarisaties.

Peter Verhoeven – Mendix consultant

Voor meer informatie over de Asbestmanager verwijzen wij u graag naar deze pagina. Daar vindt u meer informatie over de werking en mogelijkheden van de applicatie. Benieuwd naar wat Succeszo voor uw project kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!