Kijkje achter de schermen?

28feb

UPDATE 16-03-2020:

Het nieuws is ons allemaal natuurlijk niet ontgaan. Evenementen die geen doorgang meer vinden, restaurants en cafés die de deuren gesloten moeten houden en een het advies om afstand van elkaar te houden. Allemaal ingrijpende situaties maar ook begrijpelijk in verband met de gezondheid van ons allen.

Om deze reden is Kom Binnen Bij Bedrijven dan ook afgelast en wordt er gekeken naar een andere datum. We zijn blij met de aanmeldingen en houden contact voor een afspraak met elkaar!

Kijkje achter de schermen?

Of kom je liever een kijkje nemen onder de motorkap of in de keuken?

Uiteindelijk maakt het niet uit hoe je het noemt… wij willen jou graag vertellen waarom ons werk zo leuk is! Wat werken bij Succeszo zo leuk maakt. Vrijwel alle organisaties maken tegenwoordig gebruik van software applicaties. Bij ons krijg je een kijkje in de keuken van een software bouwer.

Ons team bouwt aan maatwerkapplicaties voor onze klanten. Dit doen wij met het Mendix ontwikkelplatform. Dit is een Low-Code ontwikkelplatform waardoor wij sneller en op een slimmere manier aan applicaties kunnen bouwen.

Benieuwd of dit iets voor jou is? Kom langs voor een kopje koffie om kennis te maken. Wij laten zien wat wij gemaakt hebben en staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Wanneer?

Van maandag 23 maart tot en met vrijdag 27 maart ben je van harte welkom bij ons kantoor in Ridderkerk. Tussen 09:00 en 17:00 is het bij ons het leukst. Moet je dan speciaal vrij vragen bij je werk? Dan maken wij de avond vrij voor jou.

Wij doen mee aan de editie 2020 van Kom Binnen Bij Bedrijven. Aanmelden kan via hun website. Of stuur ons een berichtje +31 6 85116966